Image

Helaas, deze bijeenkomst voor de atelierwoningen is al vol.

Ten noorden van het station van Breda verrijst het nieuwe Backer+Rueb. Verschillende woningtypen met aantrekkelijke gemeenschappelijke voorzieningen die aan alle wensen voldoen – koop of (sociale) huur, groot of klein. De eerste woningen en werkruimten zullen in 2025 klaar zijn. Daaronder vallen ook atelierwoningen!

Op maandag 28 november gaat de ontwikkelaar van Backer+Rueb (Amvest) graag in gesprek over de atelierwoningen met een groep geïnteresseerden. We nodigen je hier graag persoonlijk voor uit, want we zijn op zoek naar belangstellenden die graag actief betrokken willen worden bij de verdere vormgeving.

Wat gaan we doen?

We gaan het gesprek met je aan. Heb je bijvoorbeeld wensen of suggesties voor de plattegronden van de woningen? Of voor de afwerkings- en opleveringsmogelijkheden? Of het (gezamenlijk) gebruik van de buitenruimte? Ook zijn we op zoek naar ideeën voor de manier waarop we de woningen op een mooie manier kunnen verbinden met de Backer+Rueb-hal.

Helaas is deze bijeenkomst nu al vol. Blijf je mailbox in de gaten houden voor eventuele nieuwe evenementen. Alvast bedankt voor je interesse.