Image

Webinars

Er zijn online webinars over het gebiedsontwerp (stedenbouw, openbare ruimte, groen, mobiliteit), wonen en ondernemen gehouden. Heb je dit helaas gemist? Of wil je de webinars terugkijken? Dat kan!

Backer+Rueb Webinar – Gebiedsontwerp – 25 mei

Op maandag 25 mei 2020 vond de webinar over het Gebiedsontwerp van Backer+Rueb plaats. Tijdens het webinar vertelden projectontwikkelaars van Amvest, ontwerpers, gemeente Breda en een buurtdeskundige meer over Backer+Rueb. Onderwerpen als stedenbouw, de openbare ruimte, het groen en de mobiliteit in Backer+Rueb zijn aan bod gekomen. Ook zijn er tijdens het webinar ingestuurde vragen beantwoord.

Kijk hieronder de webinar over het Gebiedsontwerp terug.

Backer+Rueb Webinar – Wonen – 2 juni

Op dinsdag 2 juni 2020 vond de webinar over Wonen in Backer+Rueb plaats. Tijdens het webinar vertelden projectontwikkelaars van Amvest en de ontwerpers meer over Backer+Rueb. Onderwerpen als stedenbouw, buitenruimtes, woonmilieus en soorten woningen in Backer+Rueb zijn besproken. Ook zijn er tijdens het webinar ingestuurde vragen beantwoord.

Kijk hieronder de webinar over Wonen terug.

Backer+Rueb Webinar – Ondernemen – 3 juni

Op Woensdag 3 juni 2020 vond de webinar over Ondernemen op Backer+Rueb plaats. Tijdens het webinar vertelden projectontwikkelaars van Amvest en de ontwerpers meer over Backer+Rueb. Onderwerpen als Ondernemen, Samenstelling kantoorruimte, werkruimtes, Coworking spaces en zzp werkplekken zijn besproken. Ook zijn er tijdens het webinar ingestuurde vragen beantwoord.

Kijk hieronder de webinar over Ondernemen terug.

Video over Backer+Rueb

Tijdens de webinar over het Gebiedsontwerp werd een video gepresenteerd over Backer+Rueb. Deze kun je hieronder terugkijken.