Image

Terugblik: workshop atelierwoningen

In Backer+Rueb komen verschillende woningtypen met aantrekkelijke gemeenschappelijke voorzieningen. Daaronder vallen ook atelierwoningen. Met een tiental enthousiaste en geïnteresseerde mensen hebben we op 28 november gesproken over deze woningen.


 Image

Ideeën en wensen

Tijdens de avond gingen we in op de wensen en eisen voor de atelierwoningen, maar ook voor het gebruik van de buitenruimte en de Backer+Rueb-hal. Ook wilden we de doelgroep beter leren kennen en inzicht krijgen in hun woon- en werkwensen. Er zijn veel verschillende ideeën en reacties opgehaald. Amvest neemt deze input mee in de verdere uitwerking van de atelierwoningen. Het is helaas niet mogelijk om alle ideeën te verwerken. Een groot aandachtspunt is in ieder geval om veel flexibiliteit voor eigen invulling van de woning te bieden.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Over de atelierwoningen

Voor de creatieve makers die op zoek zijn naar een studio of atelier aan huis biedt Backer+Rueb de ultieme oplossing. Er worden namelijk 9 woon-werkwoningen ontwikkeld. Deze woon-werkwoningen bieden alle ruimte om samen met je partner of met je gezin in alle luxe te wonen. Zo zijn er drie grote slaapkamers beschikbaar. Het unieke aan deze grote woningen is dat je via je patiotuin – of direct via de woning, wat je maar wilt – naar je eigen atelier loopt. Dit atelier is 35m2 en met een entresol zelfs uit te breiden naar 60m2. Hier heb je alle ruimte om jouw creativiteit en ondernemersgeest een plek geven. De uitstraling van je atelier is industrieel, licht en ruimtelijk. Samen met je nieuwe buren vorm je de intieme én creatieve straat van Backer+Rueb.

Interesse in deze atelierwoningen? Aarzel dan niet om je in te schrijven voor de nieuwsbrief via onderstaande button. Vink bij inschrijving ‘Ik zoek een koopwoning’ én ‘Ik wil ondernemen’ aan. Dan weten wij dat je deze woon-werkwoningen interessant vindt.